Water

e leontine@hetmooisteplekjevanbrummen.nl
t 06 22 444 681

Twitter LinkedIn

Water

IJssel

De IJssel leerde ik kennen toen ik 6 jaar was. Ik woonde in Wichmond en reed ik er met mijn ouders vaak langs. Later op de middelbare school deed ik dat fietsend. Eenmaal student zag ik deze prachtige rivier als ik bij mijn ouders op bezoek was. Een wandelingetje naar de IJsel. En zeker als het hoogwater was,  een genot om naar te kijken!

Na 18 jaar woon ik weer in de buurt, in de gemeente Brummen dichtbij de IJssel. Nu kan ik hem weer zien, met hoog- en laagwater. In de ochtend of de avond. Vanaf de brug, of aan de kade. En nu kan ik als fotograaf deze mooiste rivier van Nederland fotograferen. Wat een genot!

Hier komt een link met mijn mooiste IJssel foto's. Deze zijn te koop voor bijvoorbeeld websites, promotiemateriaal of aan de muur. Als u mij belt of mailt vertel ik u wat de kosten zijn.

Ijssel

Leuvenheim IJssel Brummen Zutphen IJssel Brummen Zutphen IJssel Brummen Zutphen IJssel Brummen Zutphen ijsel Brummen IJssel Brummen IJssel Brummen Zutphen Brummen Brummen Eerbeek Brummen Brummen Brummen Hoogwater uiterwaarden Leuvenheim Brummen Leuvenheim Leuvenheim