De Fotograaf

e leontine@hetmooisteplekjevanbrummen.nl
t 06 22 444 681

Twitter LinkedIn Facebook Pinterest

De Fotograaf

Mijn naam is Marion Verhaaf-Geurts, geboren en getogen in Brummen. Als fotografe ben ik inzetbaar op velerlei gebied. Sinds 1 december 2020 ben ik gediplomeerd Bekwaam Afscheidsfotografe en om dat werk een 'plekje' te kunnen geven, trek ik mij graag terug in de natuur. Daarnaast ben ik correspondent/fotografe voor het Brummens Nieuws (voorheen Brummens Weekblad) en zo kom ik op veel mooie en bijzondere plekken in onze gemeente. Tevens zet ik mij in als vrijwillig fotografe voor Stichting Still en Project Zenna. Fotograferen doe ik graag en de meesten in Brummen hebben mij dan al wel eens gezien terwijl ik met mijn camera op pad was. Ik fotografeer kleine en intieme shoots zoals cakesmashes, newbornshoots, kleine groepen. Maar ook de grotere shoots van familiebijeenkomsten, evenementen en bruiloften/geregistreerd partnerschap. En zoals gezegd kom ik graag in de natuur die onze gemeente rijk is.
Daarbij heb ik vooral oog voor details, zien wat een ander niet ziet bijvoorbeeld. En dat maakt het juist heel leuk om die foto's met jullie te delen.

Meer over mijn werk als Afscheidsfotografe is te vinden op mijn website marionfotografie die geheel hieraan is gewijd.

Toen Léontine aangaf te willen stoppen met de facebookpagina en deze website, heb ik dit met beide handen aangegrepen om haar op te volgen. Net als zij zou ik het heel jammer vinden als dit zou verdwijnen namelijk.