Blog

e leontine@hetmooisteplekjevanbrummen.nl
t 06 22 444 681

Twitter LinkedIn

Blog

Gevonden

14-12-2011

 

Ja hoor, ik ben er. Geland op mijn Mooiste Plekje van Brummen. Het ligt welliswaar in Leuvenheim, maar het is en blijft gemeente Brummen. 

Binnenkort vertel ik er meer over, wat de plannen zijn en enkele foto's. 

Op dit moment ben ik druk bezig met schilderen en dozen uitpakken. Een hele klus, maar wel een hele mooie! Vanaf het eerste moment voel ik mij hier thuis. Ik zie in de avond de maan weer schijnen en in de ochtend de zon op komen. Daar doe ik het voor! Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten!

Er zijn 2 reacties   Bekijk   Reageer

Reacties

Mooie boom volgens @Marij78

17-05-2011

Via twitter kreeg ik een tip van @marij78, zij woont in Brummen en vertelde mij over een prachtige boom die vol, vers in het blad stond. Ik ben er naar toe gefietst en heb deze foto's gemaakt.

De foto's zijn inmiddels al weer een maand oud. Om hem zo fris te zien als nu, moeten we een jaartje wachten. Maar prachtig is hij!

Heb jij ook een Mooiste Plekje van Brummen? Ik hoor het graag van je. Via deze blog of twitter kun je mij laten weten waar die mooie plek volgens jou is. 

Er zijn 0 reacties  

Reacties

Mooiste Plekje volgens Jan Willem Seip

18-03-2011

Via twitter liet Jan Willem Seip (@JanWillemSeip) mij weten wat zijn mooiste plekje van Brummen is. Op deze trap bij de Grote of Pancratiuskerk ging hij ooit zitten tijdens een fietstocht.

Nog een paar foto's van dit plekje:

Weet jij ook een mooi plekje van Brummen en wil je dat graag met anderen delen? Laat mij het weten via deze blog of twitter en dan ga ik foto voor je maken. De foto zal dan hier te zien zijn.

Er zijn 1 reactie   Bekijk   Reageer

Reactie

Mijn mooiste plekje van Brummen

28-02-2011

Vreemd, in Brummen staat een huis te koop, niet zo maar een huis, het is het huis waar ik ooit over droomde. Mijn Mooiste Plekje van Brummen, daar wilde ik wonen! Het huis staat te koop, niet heel raar zou je denken, er staan wel meer huizen te koop. Toch wel, al weer de 3de keer in ruim 1,5 jaar tijd. De tweede verkoop snapte ik. Toen ik aan het dromen was of dit huis iets voor ons kon zijn, was er een slimme ondernemer in Brummen. Hij kocht het huis, knapte het cosmetisch op en zette het huis weer in de verkoop. Het was redelijk snel weer verkocht. En nu een paar maanden later staat het weer in de verkoop. Ergens denk ik, zou dit dan toch mijn huis zijn? Maar de vraag prijs ligt boven 1 miljoen. Keep on dreaming girl! 

 

Dit is het huis, voor de cosmetische ingreep. 

Binnenkort het mooiste plekje van Brummen van een twitter contact... wordt vervolgd!

Er zijn 1 reactie   Bekijk   Reageer

Reactie

Film voor vrouwen netwerk

31-01-2011

Afgelopen woensdag voor het eerst sinds lange tijd met een videocamera op stap. Oud stagiaire Gerwin had ik voor het camerawerk gevraagd, ik deed de interviews en de regie. Tijdens de interviews mooie verhaaltjes gehoord over het nut van netwerken en wat dat voor iemand kan betekenen. 

Omdat de tafels minder vol waren dan de bedoeling kon ik tijdens het eten gelijk aanschuiven. De film is voor een zakelijk vrouwen netwerk (Ladies Business Apeldoorn) en hoewel ik niet in Apeldoorn woon, pas ik verder compleet in hun profiel. Lekker makkelijk!

Het was heerlijk om weer te filmen, en verhalen, hoe kort van ook, van deze vrouwen te horen. Nu snel aan het monteren om er een mooie film van te maken!

Er zijn 0 reacties  

Reacties

Brug over de IJssel

07-01-2011

Het is geen Brummen, maar wel de brug die ik oversteek als ik van Zutphen naar Brummen ga. En een mooie brug is het, over de prachtige IJssel.

Er zijn 0 reacties  

Reacties

Geschiedenis

05-01-2011

Sinds ik in april 2010 gestopt ben als mede-eigenaar bij Bureau Beeldtaal Filmmakers is er veel gebeurd. Eerst waren er grote plannen om een groot huis te kopen om vakantieappartementen in te beginnen (soort van B&B). Deze ambitie lag te hoog, de bank zag er bij voorbaat geen heil in. Een kleiner initiatief kwam later, een oude boerderij met een hooimijt. Aangezien ik mijn oude beroep van fotograaf weer opgepakt had, had ik het plan om in de hooimijt een studio te maken. Een architect maakte prachtige tekeningen en ook de gemeente was zo goed als akkoord. Ook nu stak de bank er een stokje voor.

Inmiddels hadden wij ons huis verkocht. En blijkbaar moest het zo zijn: wij konden we het huis van een kennis huren. Een huis uit de jaren '30. Een mooi huis om een tijdje in te wonen en te werken.  Ondertussen zoek ik verder naar een geschikt huis. Een huis waar ik kantoor kan houden en (eventueel in de toekomst) een vakantie-appartement gerealiseerd kan worden. Dit hoeft er nog niet te zijn, als de mogelijkheid er maar is. 

Ondertussen ben ik aan het  fotograferen, zowel in opdracht als in vrij werk. In februari ga ik een deeltijd opleiding aan de fotovakschool doen. Om zo mijn technische kennis verder uit te diepen. En mijn mooiste plekje vind ik vanzelf wel!

Er zijn 2 reacties   Bekijk   Reageer

Reacties