Actueel

e leontine@hetmooisteplekjevanbrummen.nl
t 06 22 444 681

Twitter LinkedIn Facebook Pinterest

Actueel

LandgoedMarkt Dieren

Op zondag 4 mei is er weer LandgoedMarkt bij Hof te Dieren. Ik ben er ook. Ik verkoop daar o.a. het monumentenboek en ansichtkaarten.  De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op: LandgoedMarkt Dieren

______________________________________

Monumenten in the picture

Wat speelde zich vroeger af in de bijzondere huizen in onze omgeving? Hoe ziet de binnenkant van deze mooie panden eruit? Een kijkje achter de deur van ... monumenten in Brummen geeft antwoord op deze vragen. Het is een boek met prachtige foto's van 22 monumenten uit Brummen, Hall, Voorstonden en Eerbeek.

De foto's zijn gemaakt door fotografe Léontine van Geffen-Lamers. Schrijfster Marguerite Tuijn heeft de bewoners geïnterviewd en de mooiste verhalen opgeschreven. Het is een prachtig bladerboek met bijzondere foto's en aansprekende korte verhalen. Een levendige website met aanvullingen van oud-bewoners van de huizen maakt het project interactief (www.monumenten-boek.nl). 

Wie nog voor 10 november direct bij de fotografe bestelt krijgt een flinke korting (kortingscode MB800-458). Wie liever afwacht om te zien hoe het eindresultaat geworden is, komt op zondag 10 november aan zijn trekken. Het boek wordt dan gepresenteerd aan wethouder Hennie Beelen tijdens de streekproductenmarkt in De Vroolijke Frans, Knoevenoordstraat 51 in Brummen. De presentatie start om 12.30, vanaf 13.00 is de streekproductenmarkt. Na 11 november is het boek te koop in verschillende winkels in Brummen en Eerbeek en daarnaast blijft het te bestellen via de website.